Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвМика Зайкова откри новото 46-о Народно събрание, след

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвМика Зайкова откри новото 46-о Народно събрание, след
Коментари Харесай

Зайкова: Народът ни каза, че не иска да живее повече така

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Мика Зайкова откри новото 46-о Народно заседание, откакто стана ясно, че има кворум - регистрани са 214 от 240 депутати.

Ето по-важното от речта на Мика Зайкова:

" За повторно ми се пада достойнството като най-възрастен депутат да открия 46-ото нормално Народно заседание. Да, това е привилегия освен за възраст и опит. Това е привилегия, която аз почитам доста. Първото нещо, което желая да ви кажа, уповавам се да видя усмихнати лица и подготвеност във всеки във вас да показа своите познания и умения в интерес на България. Суверенът, нашият народ ви избра и аз разгадавам на неговата мъдрост. Ето за какво желая да ви прикани към нещо, дано да бъдем положителни, да бъдем усмихнати. Нека да бъдем градивни и да работим за фантазията на този народ за просперираща България, за един народ, който има заслужен живот и е заслужен член на Европейския съюз. 

Иска ми се да споделя с вас поуките, които би трябвало да си извадим от резултатите в изборите. Нашия умен народ ни сподели нещо доста значимо. Народът ни сподели, че не желае да живее повече по този начин, че желае смяна и това излезе от резултатите на изборите, когато всички партии на смяната покачиха своя резултат. Това значи, че народът им гласоподава съществено доверие, а това е и отговорност, дами и господа, представители на партиите на смяната. Аз също по този начин разгадавам на разсъдъка на сътрудниците, които са били към този момент в този парламент много пъти, които познават процедурите. И които в действителност желаят да работят за просперитета на България. Второто значимо нещо, което ни сподели народът е, дами и господа, работете дружно работете дружно, с цел да осъществите фантазията на България, а фантазиите би трябвало да се сбъдват. За ниската изборна интензивност на изборите, народът ни сподели, че е демократична процедура, само че да не я прилагаме доста постоянно. Хайде към този момент да спрем с демократичните процедури и да се захванем за работа, тъй като в действителност ни чака доста работа. Нито ще е елементарно, нито ще е бързо и това би трябвало да го знаят всички българси, само че е допустимо и това го демонстрираха нашите сътрудници от държавното управление, което работи до момента. Народът ни сподели да конструираме Народното събрание и да изберем държавно управление. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР